NissanX89 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Macie sprawdzoną siatkę do bagażnika zapinaną na 4 uchwyty po bokach? Kupiłem jakąś uniwersalną za 30 zł która miała być dobra do Quashqaj, więc Xtrail pomyślałem ma większy bagażnik to mocniej się naciągnie. Błąd, wszystko luźne, nie nadaje się do tego typu auta. Polecicie coś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia https://allegro.pl/oferta/siatka-do-bagaznika-nissan-x-trail-iii-2014-7120305231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanX89 Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 21 godzin temu, Smakor napisał: https://allegro.pl/oferta/siatka-do-bagaznika-nissan-x-trail-iii-2014-7120305231 Jak to się sprawuje? Nie ma luzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia No jak sama lezy to ma ale chyba nie po to ona jest. Jak wsadzałem siatę z zakupami pod ,to było spoko. Ale ogólnie to nie jest super praktyczne więc najczęściej korzystałem tylko z aranżacji bagażnika od nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Siatka ma sens, ale chyba tylko przy górnym położeniu głębszej półki. Ja tę głębszą dałem w dolne położenie, co zwieksza nie tylko objętość, ale tez daje zagłębienie i np zakupy nie latają i dałem tam niewielką skrzyneczkę. Szkoda, ze ta bliższa półka jest tak wysoko (brak chociażby kilku cm progu), no ale cóż, akumulator "przeszkadza". Z tym, ze jest miejsce na szpargały obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia To w nowym T33 cała podłoga nie ma dwóch poziomów? W T32 polki wyżej - równa podłoga od zderzaka do foteli, obie niżej - wielki bagażnik ale masz próg załadunkowy i przy zderzaku i przy fotelach (co ma czasem zalety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, Smakor napisał: To w nowym T33 cała podłoga nie ma dwóch poziomów? W T32 polki wyżej - równa podłoga od zderzaka do foteli, obie niżej - wielki bagażnik ale masz próg załadunkowy i przy zderzaku i przy fotelach (co ma czasem zalety). Niestety nie. Pod bliższą jest akumulator (z prawej strony) lekko wystający (zasłonięty pokrywą). Z lewej strony jest dzięki temu miejsce o wys. ok. 6-7 cm gdzie mozna trzymać jakies kosmetyki, ściereczki itp. Ale ogólnie pojemność nawet większa niż w T32 mimo to. Mierzyłem miarką i jest po kilka cm więcej w każdą stronę i okolo 25 l wiecej ogolnie. Jest sporo szerzej (mniejsze nadkola) i ogólnie wiecej do rolety, bo brak kola dojazdowego. Edit. dołożyłem fotkę z własnym patentem. Od tylnej strony kanapy zamontowalem taki worek siatkowy (w Sellgrosie mozna kupić) gdzie mozna wrzucić jakieś kanapki czy napoje na drogę, i po uchyleniu podłokietnika jest łatwy dostęp. A na wysokości progu zamontowalem na rzepach gumę ok. 12 cm wysokości (podwojnie zszytą) ktora zapobiega wypadnieciu towaru lub mozna nią zabezpieczyc drobne zakupy. Edytowane 18 Stycznia przez JackSet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalp Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego chyba lepiej poszukać takich siatek na aliexpres... ja podobną kupiłem za 10x mniej... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Dokładnie. Kupiłem coś takiego: https://pl.aliexpress.com/item/1005008022633607.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.30a761e3iqLWiN&algo_pvid=7be57d04-6b3a-4060-a377-3fc7c4fc5a0b&algo_exp_id=7be57d04-6b3a-4060-a377-3fc7c4fc5a0b-0&pdp_npi=4%40dis!PLN!68.18!34.09!!!120.08!60.04!%40211b65de17390472549525584ea32b!12000043290207342!sea!PL!778734078!X&curPageLogUid=WqTf7ZsgGzEY&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A I sprawuje się wyśmienicie. Edytowane 8 Lutego przez arek103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Nie jest to 10x taniej ale jak działa to spoko Ja tam nie lubię czekać miesiącami na wysyłkę z ali a i tak nie wiadomo czy i co przyjdzie. Do auta za 2 paki można kupić siatkę za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi