Adamero Opublikowano Wtorek o 16:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:26 Hej, dla t32, diesel z 2016 roku, pojawił się pomarańczowa ikona “engine check”. Okazało się że miałem akumulator do wymiany, więc kupiłem nowy i podłączyłem. Niestety ikonka dalej się pojawia. Próbowałem poradzić sobie u odłączyłem nowy akumulator, poczekałem 30 min ale niestety dalej pojawia się. Czy jest jakiś inny sposób (bez podłączenia do komputera) aby usunąć tą ikonę z zegarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Mozesz przykleić czarna naklejke i nie bedzie widać Wypadało by najpierw sprawdzić czemu sie pojawia czyli podłaczyć pod kompa i zczytać błedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamero Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Błąd mówił o nie działającym start/stop i słabym akumulatorze stąd zalecenie była aby wymienić akumulator. No ale lampa świeci dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Jaki / jakie to DTC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamero Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu P0560:16. Więc wiesz jak pozbyć się tej ikonki bez ponownej wizyty w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi