anna.komisarek Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Mam mojego Nota 9 lat i 188 tys. przejechanych w tym przez nas 160 tys. BEZAWARYJNIE. Auto zaczelo sie rok temu zatrzymywac ni z tego ni z owego. Wywalał bledy po czym odstał i jechał dalej. Wymieniono nam pedał gazu i zrobił bezawaryjnie 8 tys. km. Po czym znowu to samo....Próbowali wymienic przepustnice i komputer ale to nie było to wiec wsadzili je spowrotem. Potem wymienili czujnik położenia wału i to tez nie to bo auto znowu sie zatrzymało po 3 tys. km. Teraz wymienili nam skrzynke z bezpiecznikami taki moduł i na drugi dzien stanął ale potem po kilku godzinach z błedam wrócił do mechanika. Moi dotychczasowi mechanicy rozkładaja ręce. A mój note teraz jeździ...do następnego razu. MOZE KTOŚ MIAŁ TAKI SAM PROBLEM...i go rozwiązał nissanNOTE.zipPobieranie informacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Jakie DTC sie pojawiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Napisz do TVN Turbo,do "Naprawy nie do naprawy" Może Adam ogarnie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna.komisarek Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zrobilismy juz zgłoszenie bo do31.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi