maciekwts Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Witam, [Nissan Qashaqi 1.3T 158PS, 2024, Tekna] Od kilku dni na wyświetlaczu head up przestały być wyświetlane jakiekolwiek wskazania z systemu nawigacji. Na dużym ekranie, jak i na tym między zegarami wszystko działa tak jak powinno - podobnie jak komunikaty głosowe z nawigacji. W ustawieniach wyświetlacza HUD wszystkie opcje (łącznie z nawigacją) są ustawione na "ON", a ten wyświetla jedynie prędkość oraz system rozpoznawania znaków drogowych. Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem u siebie? Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumas Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Na samym początku miałem tak 2 razy, ale było to związane (chyba) z tym, że odpaliłem nawigację na Androidauto. W każdym razie rozłączyłem telefon i pojechałem raz bez i działało, więc sparowałem ponownie i już bez tego typu problemu było. Ale to może tylko przypadek po ponownych odpaleniach silnika nie do końca wiadomo czy wszystko w systemie zadziała. Mi np. po resecie fabrycznym (bo znaków znów nie czytał) przestała działać aplikacja na otwieranie i inne zdalne komendy. Usunę znów konto i sparuję na nowo i może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodster Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Czasem działa, czasem nie działa. Pozostaje czekać na jakiś "duży" upgrade softu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi