Lps Opublikowano Wtorek o 17:16 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:16 Używam Apple car i korzystam z aplikacji Yanosik. Niestety ale przechwytuje on głośniki tzn. Słucham radia i gdy poleci komunikat wycisza radio. Żeby wrócić do słuchania muszę wyszukać źródło FM i wybrać radio. Strasznie wkurzające. W ustawieniach Yanosik testowałem różnych opcji ale wyłączenie dźwięków to też słabe rozwiązanie. Dzisiaj mi się nawet zdarzyło że pokrętło od radia nie sterowało głośnością radia tylko nawigacji. Ktoś może napotkał podobne problemy i znalazł rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano Wtorek o 20:18 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:18 (edytowane) 3 godziny temu, Lps napisał: Używam Apple car i korzystam z aplikacji Yanosik. Niestety ale przechwytuje on głośniki tzn. Słucham radia i gdy poleci komunikat wycisza radio. Żeby wrócić do słuchania muszę wyszukać źródło FM i wybrać radio. Strasznie wkurzające. W ustawieniach Yanosik testowałem różnych opcji ale wyłączenie dźwięków to też słabe rozwiązanie. Dzisiaj mi się nawet zdarzyło że pokrętło od radia nie sterowało głośnością radia tylko nawigacji. Ktoś może napotkał podobne problemy i znalazł rozwiązanie? Użytkowałem Yanosika w iphonie parę lat i z tego co widzę to producent Yanosika delikatnie mówiąc nie dopracowuje apki. Obsługa dźwięku zawsze była kiepska zwłaszcza dla iphone starych generacji, w końcu wyłączyłem dźwięk Yanosika i po komunikacie ekranowym wiedziałem co i jak. Inaczej wygląda sprawa z Androidem (Samsung Galaxy). Dźwięk się nie zrywa i nie trzeszczy, radio delikatnie przycisza i nie trzeba się nawet zagłębiać w ustawienia. Edytowane Wtorek o 20:19 przez thekyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lps Opublikowano wczoraj o 07:56 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:56 (edytowane) Po dalszych testach odkryłem, że to za to siłowe przejmowanie yanosika odpowiada radio wbudowane w yanosika. Komunikat i przełącza na radio yanosikowe. Żebym wrócił do rada FM musze się naklikać na ekranie. Edycja: Napisałem do Yanosika o tym problemie i poprosili o logi. Niezależnie od tego w ustawieniach aplikacji w telefonie w "dźwięki" wyłączyłem "używaj profilu A2DP". Nie wiem co to jest ale wczoraj po południu i dzisiaj rano wszystko działa tak jak należy 🙂 Edytowane 10 godzin temu przez Lps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi