MirekB Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Witam, Coś nawaliło. Włączyłem propilota w czasie jazdy i wyskoczył taki komunikat: I jeszcze pytanie czy na czas naprawy dają auto zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Nie miałem problemu z tym systemem. Słyszałem o usterce kierownicy (nie "widzi" dłoni na kierownicy). Auto zastępcze w systemie najmu krótkoterminowego. Pod Poznaniem chcą 100zl za dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Jak na gwarancji to dają auto zastępcze bez opłat, tylko musi być jakiś pojazd na stanie. Przed oddaniem tankowanie na full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik76 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego W dniu 9.02.2025 o 13:51, thekyle napisał: Jak na gwarancji to dają auto zastępcze bez opłat, tylko musi być jakiś pojazd na stanie. Przed oddaniem tankowanie na full. A z kiedy masz tą informację? Ja byłem w serwisie w grudniu na przeglądzie i poinformowali mnie, że Nissan wycofał się z finansowania aut zastępczych nawet w przypadku aut na gwarancji. W moim serwisie za wypożyczenie auta chcieli 65 zł za dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, sulik76 napisał: W moim serwisie za wypożyczenie auta chcieli 65 zł za dobę. W moim aso we wrześniu już mowili że autko zastępcze bedzie płatne. Edytowane 11 Lutego przez Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 5 godzin temu, sulik76 napisał: A z kiedy masz tą informację? Ja byłem w serwisie w grudniu na przeglądzie i poinformowali mnie, że Nissan wycofał się z finansowania aut zastępczych nawet w przypadku aut na gwarancji. W moim serwisie za wypożyczenie auta chcieli 65 zł za dobę. Koniec września zeszłego roku, auto zastępcze gratis. Nic nie mówili, że coś się zmienia. ASO Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Kazdy Dealer ma swoja polityke odnosnie aut zastepczych dla klientow serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi