Batman404 Opublikowano Niedziela o 07:15 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:15 Witam. Jak długo podgrzewa u Was świece przy aktualnej pogodzie? U mnie dosłownie ułamek sekundy i kontrolka gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano Niedziela o 08:57 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:57 1 godzinę temu, Batman404 napisał: Witam. Jak długo podgrzewa u Was świece przy aktualnej pogodzie? U mnie dosłownie ułamek sekundy i kontrolka gaśnie Z tego co widzę to raczej normalne... Pytanie dlatego ponieważ myślałem że szwankuje sterownik świec żarowych... Wiem że jest jakiś problem z tym układem u mnie, widać z resztą po błędach... Ale przy tych błędach chyba sterownik odpada (czytałem tematy z tymi kodami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano Niedziela o 19:16 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:16 Przy tej temperaturze to normalne że świeczka gaśnie po sekundzie może dwóch przy większych mrozach niewiele dłużej. Kiedyś świece starego typu rzeczywiście nagrzewały się długo, obecnie stosowane są z krótkim rozgrzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano Niedziela o 19:53 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:53 No tak to już wiem... A co do tych błędów miałbyś jakieś rady? Gdyby to był bezpiecznik lub sterownik świec to nie grzaly by w ogóle dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Z doświadczenia wiem że lepiej poszukaj dobrego elektryka, mechanika i niech sprawdzi pompę czy trzyma parametry. Samemu grzebanie jak się nie ma pojęcia za bardzo w temacie tylko generuję koszty i nerwy znam to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu @brunotak to akurat prawda. Ale szukam tylko informacji z czystej ciekawości. Kody odnośnie grzałek nurnikowych ale nie widzę w sumie żadnych objawów które by wpływały na gorsze działania auta... Tak mi się przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi