HubertM Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Mam następujący problem . Nowy E-power Qashgai nie odpala. Po prostu nie reaguje na przycisk start . Akumulator podstawowy bardzo szybko się rozładowuje. Zaznaczam ze nie jeżdżę dużo około 20 km dziennie ale wystarczy dzień przerwy i auto jest martwe jak podłączę power bank rozruchowy auto startuje jak by budziło się z głębokiego snu, zaczyna to być dość irytujące . Wcześniej miałem też Qashqai z tym że benzyna przebiegi takie same ale z akumulatorem było wszystko w porządku i nie zawodził. Czy macie podobne problemy ? Czy po prostu można to zrzucić na małe przebiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Aku 12v do wymiany gwarancyjnej. Ja wymieniałem, bo nie doładowywał się podczas jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Godzinę temu, HubertM napisał: Mam następujący problem . Nowy E-power Qashgai nie odpala. Po prostu nie reaguje na przycisk start . Akumulator podstawowy bardzo szybko się rozładowuje. Zaznaczam ze nie jeżdżę dużo około 20 km dziennie ale wystarczy dzień przerwy i auto jest martwe jak podłączę power bank rozruchowy auto startuje jak by budziło się z głębokiego snu, zaczyna to być dość irytujące . Wcześniej miałem też Qashqai z tym że benzyna przebiegi takie same ale z akumulatorem było wszystko w porządku i nie zawodził. Czy macie podobne problemy ? Czy po prostu można to zrzucić na małe przebiegi? nowy czyli kupowałeś niedawno? Wersja po lificie? Na zagranicznych forach widzę, że jest jakaś plaga z padającymi akumulatorami właśnie w najnowszych egzemplarzach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertM Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Nowy kupiony w polsce 27.12.2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz! Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Mnie właśnie padł aku12v, samochód kupiony 3 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano Niedziela o 17:14 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:14 U MNIE wymiana aku po 11 m-cach . Opis w E POWER USTERKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar7man Opublikowano Poniedziałek o 06:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:47 Jeśli chodzi o "polifty" to jakoś od tygodnia jest na to akcja serwisowa. Okazało się, że jest błąd w oprogramowaniu cyfrowego licznika (combimeter) i po wyłączeniu samochodu nadal radośnie ciągnie prąd z aku 12v (co skutecznie go rozładowywuje). Dzwonią teraz do klientów i robią aktualizacje oprogramowania, która rozwiązuje ten problem. Do mnie właśnie dzwonili i odstawiłem auto na aktualizacje (chociaż nigdy tego programu nie zauważyłem). Można też samemu zadzwonić i się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi