HubertM Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Mam następujący problem . Nowy E-power Qashgai nie odpala. Po prostu nie reaguje na przycisk start . Akumulator podstawowy bardzo szybko się rozładowuje. Zaznaczam ze nie jeżdżę dużo około 20 km dziennie ale wystarczy dzień przerwy i auto jest martwe jak podłączę power bank rozruchowy auto startuje jak by budziło się z głębokiego snu, zaczyna to być dość irytujące . Wcześniej miałem też Qashqai z tym że benzyna przebiegi takie same ale z akumulatorem było wszystko w porządku i nie zawodził. Czy macie podobne problemy ? Czy po prostu można to zrzucić na małe przebiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Aku 12v do wymiany gwarancyjnej. Ja wymieniałem, bo nie doładowywał się podczas jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Godzinę temu, HubertM napisał: Mam następujący problem . Nowy E-power Qashgai nie odpala. Po prostu nie reaguje na przycisk start . Akumulator podstawowy bardzo szybko się rozładowuje. Zaznaczam ze nie jeżdżę dużo około 20 km dziennie ale wystarczy dzień przerwy i auto jest martwe jak podłączę power bank rozruchowy auto startuje jak by budziło się z głębokiego snu, zaczyna to być dość irytujące . Wcześniej miałem też Qashqai z tym że benzyna przebiegi takie same ale z akumulatorem było wszystko w porządku i nie zawodził. Czy macie podobne problemy ? Czy po prostu można to zrzucić na małe przebiegi? nowy czyli kupowałeś niedawno? Wersja po lificie? Na zagranicznych forach widzę, że jest jakaś plaga z padającymi akumulatorami właśnie w najnowszych egzemplarzach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertM Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Nowy kupiony w polsce 27.12.2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz! Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Mnie właśnie padł aku12v, samochód kupiony 3 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego U MNIE wymiana aku po 11 m-cach . Opis w E POWER USTERKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar7man Opublikowano Poniedziałek o 06:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:47 Jeśli chodzi o "polifty" to jakoś od tygodnia jest na to akcja serwisowa. Okazało się, że jest błąd w oprogramowaniu cyfrowego licznika (combimeter) i po wyłączeniu samochodu nadal radośnie ciągnie prąd z aku 12v (co skutecznie go rozładowywuje). Dzwonią teraz do klientów i robią aktualizacje oprogramowania, która rozwiązuje ten problem. Do mnie właśnie dzwonili i odstawiłem auto na aktualizacje (chociaż nigdy tego programu nie zauważyłem). Można też samemu zadzwonić i się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudik Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Witam. Mój epower z końca roku wersja fl też dzisiaj nie odpala.Naszczescie w domu w garażu . Akumulator 12v rozładowany. Podczas odbioru auta od dilera samochód też nie odpalił. Wówczas tłumaczyli się, że podczas przeglądu serwisant nie wyłączył radia i nie zamknął bagażnika co rozładowało akumulator. Odpalił za pomocą powerbanka i pojechałem do domu, gdzie odrazu podłączyłem go do prostownika. Ładował się kilkanaście godzin. Dzisiaj podczas rozmowy telefonicznej serwisant powiedział mi, że może być wadliwy akumulator. Odnośnie wcześniej opisanej akcji serwisowej związanej z cyfrowym licznikiem stwierdził, że dotyczyło to tylko nielicznych egzemplarzy. Zobaczymy co stwierdzą w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi