Luki1985 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Witam serdecznie Zakupiłem ostatnio radio z androidem KM2010 wszystko fajnie pięknie bo dokupiłem kostkę ISO i wszystko działa znakomicie, ale nie mogę znaleźć jak i do jakiego kabla załączyć kable key1 i key 2. Przesyłam zdjęcie kostki i kolory kabli które mam w ISO. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Różne radia w J10 były (nawet z nawigacją). Mam schematy dla różnych wersji mogę wysłać . Z kierownicy idą 3 z tego 1 to masa. Trzeba szukać po kostkach , mając schemat to sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 31 minut temu Udostępnij Opublikowano 31 minut temu w radiu masz piny 6,15,16 ,znajdż sobie te piny we wtyczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki1985 Opublikowano 16 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 minut temu 15 to kolor czarny grn a pozostałe dwa mają jakąś kolejność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi