Luki1985 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Witam serdecznie Zakupiłem ostatnio radio z androidem KM2010 wszystko fajnie pięknie bo dokupiłem kostkę ISO i wszystko działa znakomicie, ale nie mogę znaleźć jak i do jakiego kabla załączyć kable key1 i key 2. Przesyłam zdjęcie kostki i kolory kabli które mam w ISO. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Różne radia w J10 były (nawet z nawigacją). Mam schematy dla różnych wersji mogę wysłać . Z kierownicy idą 3 z tego 1 to masa. Trzeba szukać po kostkach , mając schemat to sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego w radiu masz piny 6,15,16 ,znajdż sobie te piny we wtyczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki1985 Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 15 to kolor czarny grn a pozostałe dwa mają jakąś kolejność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 6 to key 1 ,16 key 2 i powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Przez Sobolxx, 16 Lutego 2024, w tym temacie jest załączony Plik AV. pdf instrukcja serwisowa audio J10. Po przeczytaniu każdy zrozumie jak to działa, podłączy , naprawi, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki1985 Opublikowano 14 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Jak podłączyłem w podanym mi układzie to nie mam dźwięku w radiu a jak odlacze spowrotem to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 8 godzin temu, Luki1985 napisał: Jak podłączyłem w podanym mi układzie to nie mam dźwięku w radiu a jak odlacze spowrotem to mam Całe szczęście, że nie zaiskrzyło. Powodzenia w dalszych próbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Jaką masz tą przejściówkę ISO ? Czy wszystkie piny są w niej obsadzone ? Schemat który wstawiłem dotyczy gniazd w radiu nissana a nie wtyczek(może tu jest przyczyna pomylenia pinów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi