xxx Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Witam. Pojawił mi się komunikat: niski poziom naładowania baterii kluczyka. Wymieniłem baterią na nową ale to nic nie dało. Komunikat dalej się pojawia. Co to może być. Miał ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Porządna, markowa bateria, czy taka kupiona w Action, czy też podobnym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Energizer Dodam, ze baterię wymieniłem okolo 2 m-ce temu. Troche krotki okres. Pochodzila 2 m-ce i znowu komunikat. Dzis wymienilem znowu i komunikat nie gaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego To faktycznie trochę dziwne. A zapasowy kluczyk działa prawidłowo? Bo jeśli tak, to zgłaszałbym problem na serwisie. Chyba auto jeszcze na gwarancji masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Sprawdzilem. Drugi kluczyk tak samo. Pojawia sie komunikat o slabej baterii. Auto rocznik 2022 . Niby 5 lat gwarancji ale z nimi to różnie to bywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego spróbuj inną markę baterii. No i może podładować : "bateryjkę " samochodową? Kiedyś jakis mechanik z suzuki podpowiedział mi żeby oczywiście nie używać pepco ale też nie mega power duracella. ot - zwykłą markową,. Ja chyba używam maxwella. Ale tak - też miałem takie błędy kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi