marcinmg Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Czy macie w tym widoku pozycje oświetlenie otoczenia, bo u mnie tylko światło powitalne a powinny być 2, w menu blokowanie drzwi tylko 4 opcje a powinny być ich 7, kiedy wszystkie z nich występują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Ooooo, widzę że w J12b zrobili to, czego mi osobiście w J12 brakuje, tzn. zamykanie samochodu, jak się oddalę od niego z kluczykiem i-key i automatyczne otwieranie, jak się zbliżę do samochodu z kluczykiem i-key. Bo tak chyba trzeba rozumieć zdjęcie nr 3 ? Mam cichą nadzieję, że będzie w tym zakresie jakaś aktualizacja dla J12 ... W J12 w menu "Oświetlenie" jest jeszcze regulacja oświetlenia nastrojowego (w wersji Tekna+, bo taką posiadam) w menu "Blokowanie drzwi" są tylko dwie pierwsze pozycje. W menu "Wycieraczki" jest dokładnie to samo. Edytowane 11 Lutego przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmg Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Tak nastrojowe mam ale w menu w tym ekranie na środku i wtedy też mam zmianę koloru i jasności, co do otwierania i zamykania to super rozwiązanie w połączeniu z lusterkami które mogą się otwierać dopiero gdy odpalam samochód. Wycieraczki też mam na maksa. Edytowane 11 Lutego przez marcinmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Tak, mam wersje 2025 i to super sprawa, dochodze do auta i auto otwarte, jak odchodzę to sie zamyka. Aby miec pewność że zamknięty to po zamknięciu lusterka sie składają a auto miga migaczami. Bardzo wygodne i super to działa. Edytowane 12 Lutego przez vanice77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi