Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ustawienie oświetlenia i wycieraczek w menu zegarów

marcinmg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy macie w tym widoku pozycje oświetlenie otoczenia, bo u mnie tylko światło powitalne a powinny być 2, w menu blokowanie drzwi tylko 4 opcje a powinny być ich 7, kiedy wszystkie z nich występują?

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-11 o 11.08.02_c9e6bb96.jpg

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-11 o 11.08.02_42e9353f.jpg

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-11 o 11.08.02_ff2a15a6.jpg

Ooooo, widzę że w J12b zrobili to, czego mi osobiście w J12 brakuje, tzn. zamykanie samochodu, jak się oddalę od niego z kluczykiem i-key i automatyczne otwieranie, jak się zbliżę do samochodu z kluczykiem i-key. Bo tak chyba trzeba rozumieć zdjęcie nr 3 ?

Mam cichą nadzieję, że będzie w tym zakresie jakaś aktualizacja dla J12 ...

W J12 w menu "Oświetlenie" jest jeszcze regulacja oświetlenia nastrojowego (w wersji Tekna+, bo taką posiadam)

w menu "Blokowanie drzwi" są tylko dwie pierwsze pozycje.

W menu "Wycieraczki" jest dokładnie to samo.

Edytowane przez JaroSz

Tak nastrojowe mam ale w menu w tym ekranie na środku i wtedy też mam zmianę koloru i jasności, co do otwierania i zamykania to super rozwiązanie w połączeniu z lusterkami które mogą się otwierać dopiero gdy odpalam samochód. Wycieraczki też mam na maksa.

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-11 o 12.59.08_e1bbf6f2.jpg

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-11 o 12.59.08_cdbe58f2.jpg

Edytowane przez marcinmg

Tak, mam wersje 2025 i to super sprawa, dochodze do auta i auto otwarte, jak odchodzę to sie zamyka.

Aby miec pewność że zamknięty to po zamknięciu lusterka sie składają a auto miga migaczami.

Bardzo wygodne i super to działa.

Edytowane przez vanice77
  • Like 1