darekdlugosz Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego witam, mam pytanie odnośnie qq 1.3 140 KM n-connecta 2023 r,czy można na dużym wyświetlaczu oglądać video np. filmiki z youtube ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Można, ale tylko na postoju i jak się jedzie nie więcej niż 5 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.u.m.c.a.j.s Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Na Andrioid Auto można zawsze, nie wiem jak na Android Automotive (QQ J12 FL). Tu znajdziesz tutoriale i potrzeble linki: http://www.youtube.com/@GSMFix- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lps Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Dzisiaj jakaś aktualizacja wskoczyła. Jeszcze nie sprawdzałem czy coś się wizualnie zmieniło bo ma trwać 15 minut i w tym czasie można opuścić pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrade Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Aktualizacja czego? Jeśli systemu multimedialnego to u mnie nie ma niestety żądnej aktualizacji, a przydała by się może naprawiła by błędy które są w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_1234 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Może kwestia ustawień? Ja mam ustawione ręczną aktualizacje więc musiałem tam wejść i kliknąć sprawdzenie aktualizacji. Druga sprawa to zawsze mam hotspot z telefonu do YT music i Spotify. Nie wiem czy pobierze aktualizacje przez wbudowaną kartę. W trakcie powrotu z pracy było pobieranie potem przygotowywanie aktualizacji i po tym info, że aktualizacja wykona się po zablokowaniu pojazdu czy jakoś tak. Miałem YAK.18.04.77.12M Teraz jest YAK.18.06.84.12M Do tej pory nie miałem jakiś problemów z systemem multimedialnym. Na pierwszy rzut oka nie zauważyłem żadnych zmian po aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrade Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Też mam ustawioną ręczną aktualizację. Ale po sprawdzeniu nie było aktualizacji, wydaje mi się że aktualizację powinno pobrać przez wbudowaną kartę, ale sprawdzę jeszcze z ty hotspot z telefonu. Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Na 100% nie przez wbudowaną kartę bo na tej karcie są ograniczone pakiety danych. Wbudowana karta służy do systemu e-Call, do odbierania informacji o ruchu drogowym w nawigacji oraz do komunikacji ze smartfonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego @Robert_B nie wiem jak to działa, ale jak mi aktualizowało mapy, to nie miałem podłączonego telefonu ani innego hotspota do samochodu. Mam wrażenie, że aktualizacja poszła po wbudowanej karcie sim. Chyba, że się mylę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lps Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego U mnie też poszła aktualizacja bez hotspota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca A nie mieliście podłączonego do np. domowego Wi-Fi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmg Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) U mnie tez pojawił sie tylko komunikat ze pobrana i czy chce zainstalować, ale ulubione w dalszym ciągu nie działają. Edytowane 2 Marca przez marcinmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Brak aktualizacji , sprawdzałem wczoraj i dzisiaj z hotspotem i bez ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Godzinę temu, Robert_B napisał: A nie mieliście podłączonego do np. domowego Wi-Fi? No właśnie nie. Nic zewnętrznego nie było podłączone, a mapy zaktualizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrade Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Godzinę temu, marcinmg napisał: U mnie tez pojawił sie tylko komunikat ze pobrana i czy chce zainstalować, ale ulubione w dalszym ciągu nie działają. U minie dalej nie ma aktualizacji 😞. Szkoda że ulubione nie działają myślałem, że jak naprawili ten błąd z asystentem parkowania to i ulubione naprawili. Trzeba by pisać na bok_nissan@astara.com może w kolejnej to poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lps Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 14 minut temu, JaroSz napisał: No właśnie nie. Nic zewnętrznego nie było podłączone, a mapy zaktualizował. Ta aktualizacja mapy też zrobiła nowsze? Tu w ogóle jest coś takiego jak aktualizacja map skoro mamy mapy Google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 32 minuty temu, Lps napisał: Tu w ogóle jest coś takiego jak aktualizacja map skoro mamy mapy Google? Nie wszyscy mają mapy Google Wersja 12b ma inne oprogramowanie multimediów. Mapy Google to ja mam jak podłaczę Android Auto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszwoj1987 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Mam pytanie odnośnie systemu multimedialnego w j12. Widzę że są różnej wielkości wyswietlacze radia. Jeden z dwoma pokrętłami po bokach - najmniejszy. Jeden z pokrętłem po środku i trzeci bez największy, jeśli dobrze zwróciłem uwagę. Mogę prosić o opis czym się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca (edytowane) Są dwa rodzaje wyświetlaczy: z dwoma pokrętłami i z jednym. Nie ma wyświetlacza bez pokrętła. Wyświetlacz z jednym pokrętłem jest na dwóch różnych oprogramowaniach. W J12b oprogramowanie oparte jest na Androidzie Edytowane 16 Marca przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszwoj1987 Opublikowano Niedziela o 18:44 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:44 Który lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi