Stas Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Od 15 lat korzystam z nawigacji Auto mapa, nigdy nie miałem niespodzianki. Ciekawi mnie jakie macie doświadczenie z nawigacją Nisana, jak się aktualizuje, czy należy udostępnić łącze komórkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Używam TomTom i Android Auto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Od kiedy pamiętam używam Auto Mapy, tyle że na Modekomie 7" z WinCE na pokładzie. Mam w Pulsarze navi wbudowaną, ale jazda na tym to było jakieś nieporozumienie, bo aktualizacja dróg, to była masakra. Już nie wspomnę, że od ok. 3 lat Nissan zaprzestał wydawanie nowych map (kart) do NC3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego jeżdżę na Yanosiku, ale przed dłuższą trasą lubię porównać to co proponuje z tym co pokazują google. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaren23 Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Dzisiaj jechałem przez Szwajcarię na fabrycznej navi. Bez zastrzeżeń do celu, ale muszę przyznać, że nie było raczej alternatywnych dróg, więc pewnie z Google byłoby to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Oryginalna nawigacja i czasami Google Maps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi