Stas Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Od 15 lat korzystam z nawigacji Auto mapa, nigdy nie miałem niespodzianki. Ciekawi mnie jakie macie doświadczenie z nawigacją Nisana, jak się aktualizuje, czy należy udostępnić łącze komórkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Używam TomTom i Android Auto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Od kiedy pamiętam używam Auto Mapy, tyle że na Modekomie 7" z WinCE na pokładzie. Mam w Pulsarze navi wbudowaną, ale jazda na tym to było jakieś nieporozumienie, bo aktualizacja dróg, to była masakra. Już nie wspomnę, że od ok. 3 lat Nissan zaprzestał wydawanie nowych map (kart) do NC3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano Sobota o 18:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:15 jeżdżę na Yanosiku, ale przed dłuższą trasą lubię porównać to co proponuje z tym co pokazują google. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaren23 Opublikowano Sobota o 22:18 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:18 Dzisiaj jechałem przez Szwajcarię na fabrycznej navi. Bez zastrzeżeń do celu, ale muszę przyznać, że nie było raczej alternatywnych dróg, więc pewnie z Google byłoby to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:16 Oryginalna nawigacja i czasami Google Maps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi