Jaco04 Opublikowano Niedziela o 20:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:08 Witam, jestem posiadaczem Nissan Micra V 1.0 IG-T 100KM 74kW. Posiadam problem z odcięciem mocy na około 2 sekundy podczas jazdy powyżej 115 km. Mimo, że wciskam gaz- prędkość spada. Czasami spadnie na ułamek sekundy, a czasami na 2 sekundy. Bywa również, że przy wjeździe na autostradę, gdy rozpędzam auto, dzieje się to samo. Byłem w serwisie nissana, niestety nie znaleźli żadnego problemu a fakturę wystawili. Stwierdzili, że samochód jest sprawny. Miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micra_k14 Opublikowano wczoraj o 14:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:48 Cześć, od października jeżdżę taką samą micrą i ostatnio 2 razy miałem taki efekt, nie wiem jaką miałem wtedy prędkość, ale raczej poniżej 100. Jechałem ze stałą prędkością i nagle, na moment odcięło moc. Zastanawiam się, czy nie wiązać tego z niską temperaturą powietrza - było wtedy około -10, może coś w paliwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi