1980 Opublikowano Środa o 08:13 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:13 Witam wszystkich z tej strony Paweł Wrocław. Bardzo proszę o pomoc odnośnie rarzadu niestety jeszcze nie wymieniłem i szukam tylko nie mam pewności czy na allegro jest ten, który jest w moim silniku. Czy ktoś zna sklep warsztat co może mi dopasować rozrząd. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano Środa o 13:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:52 Hej Zależy który na allegro masz na myśli... Jesli ten za 1600 PLN to sobie odpuść. Tylko oryginał, ja założyłem z zamiennika z USA ale po 75k km musiałem znów zmienić. Jest na allegro rozrządu do frontiera 4.0 i Xterry (to ten sam silnik) jest to OEM i jego potrzebujesz zamówić, Musisz pamiętać też o uszczelkach pod napinacze itd ale jak zadzwonisz tam pod nr z aukcji to wszystkiego się dowiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1980 Opublikowano Środa o 19:57 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:57 Świetnie dziękuję bardzo. Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi