1980 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Witam wszystkich z tej strony Paweł Wrocław. Bardzo proszę o pomoc odnośnie rarzadu niestety jeszcze nie wymieniłem i szukam tylko nie mam pewności czy na allegro jest ten, który jest w moim silniku. Czy ktoś zna sklep warsztat co może mi dopasować rozrząd. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Hej Zależy który na allegro masz na myśli... Jesli ten za 1600 PLN to sobie odpuść. Tylko oryginał, ja założyłem z zamiennika z USA ale po 75k km musiałem znów zmienić. Jest na allegro rozrządu do frontiera 4.0 i Xterry (to ten sam silnik) jest to OEM i jego potrzebujesz zamówić, Musisz pamiętać też o uszczelkach pod napinacze itd ale jak zadzwonisz tam pod nr z aukcji to wszystkiego się dowiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1980 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Świetnie dziękuję bardzo. Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi