Ant18 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Cześć! Zakupiłam ostatnio poliftowego qq 2010 rocznik z fabrycznym radiem bez nawigacji. Radio ma funkcję bluetooth ale pomimo obejrzenia paru tutoriali na necie nie jestem w stanie puścić przez nie muzyki z telefonu. Sparowalam auto z telefonem, odpalilam bluetooth na on, wchodzilam w tryb aux i efekt taki ze tylko się sfrustrowałam. Ktoś wie czy jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ale z tego co piszesz telefon sparowany... A co do tego radia to raczej tylko rozmowy telefoniczne działają przez bluetooth... Muzyka z tel ewentualnie przez gniazdo aux w podłokietniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi