fanj11 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Mam J11 z 2017 z silnikiem 1.2 N conecta od paru dni pojawiły się trzy problemy jak by razem.Pierwszy to że przy zmianie biegu na 6ty komputer dalej każe go zmienić po chwili to znika.Drugi to że czasami przy dodawaniu gazu wskazówka obrotomierza skaczę do góry ale silnik działa poprawnie.Trzeci problem jest z włączonym tempomatem podczas jazdy na 6 biegu po równej drodze podwyższam prędkość ręcznie i jeśli zrobię to powyżej 5km/ h to tempomat się wyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego wiem, że może to zabrzmieć nietaktownie, ale piszemy "szóstym". pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, exopel napisał: wiem, że może to zabrzmieć nietaktownie, ale piszemy "szóstym". pozdrawiam serdecznie Już poprawiłem tytuł...bywa.Ale pomóżmy koledze,jak ktoś wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanj11 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Sorki że się nie przywitałem, Więc Wita serdecznie wszystkich użytkowników,i z góry dziękuję za porady i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi