Nycticorax Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) Dzień Dobry, jestem kilkudniowym posiadaczem używanego J10. Na portalu a... znalazłem ofertę modułu, który przy otwieraniu drzwi otwiera lusterka i odwrotnie. Czy wg. Was to bezpieczne i poprawnie działa? Edytowane 1 Marca przez Nycticora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam68 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Dzień dobry. Ja już mam teki moduł około 5 lat i działa 100 %. Ustawiłem go tak że lusterka się otwierają w momencie zapłonu a składają gdy centralny zamek zamyka auto Ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunio Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Witajcie. Mam od ponad 6 lat taki moduł o którym pisze adam68 i działa super bezawaryjnie. Tylko trzeba pamiętać aby w bardzo mroźne dni wcześniej go wyłączzyć by mechanizm składania się nie zepsuł. Jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nycticorax Opublikowano 4 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca Dziękuję za info. Czyli będę montował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek70 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca ja właśnie czekam na trochę cieplejsze dni i będę też montował. Wyrwałem na Allegro nowy moduł oryginalny Nissana za 200. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca A jaki to moduł oryginalny przecież to kawałek układu plus jakiś bezpiecznik.Taki zamiennik za te 60-80 zł też tak samo działa.Chyba że oryginał ma jakieś inne funkcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek70 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Nie wiem czy ma czy nie. Oryginalny moduł jest plug and play. Wpinasz go w kostki i nie musisz nic lutować ani łączyć przewodów - taka jest różnica. Wolę kupić oryginalny niż później bawić się w szukanie odpowiednich przewodów i je łączyć. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi