woymax Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) QQ J11 z 2021 r. Ukryte menu włącza się poprzez naciśniecie MENU oraz przekręceniu prawego pokrętła lewo prawo lewo. Gdzie w tych ustawieniach znajdę ładowanie akumulatora/napięcie w układzie. Przejrzałem wszystkie pozycje i nigdzie nie widzę. Edytowane 1 Marca przez woymax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca And? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woymax Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 7 godzin temu, Smakor napisał: And? przeczytaj pytanie 7 godzin temu, Smakor napisał: And? chodziło gdzie można wejść żeby zobaczyć jakie jest ładowanie akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Skoro wszedłeś wszędzie to chyba nie... tam jest tylko jeden poziom i to raczej menu radia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woymax Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca wszedłem bo na filmikach pokazują że się dało, tylko w starszej wersji, trochę inny układ graficzny ale jednak ładowanie pokazuje, to w tej wersji też powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca U mnie w wersji Acenta z 2018 roku było dostępne napięcie w instalacji, czyli +- na akumulatorze. Miałem zwykłe radio, bez kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi