Nycticorax Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Dzień Dobry, j10 mam dopiero kilka dni i się poznajemy. W instrukcji przeczytałem, że w schowku na rękawiczki jest chłodziarka do napojów. Trzeba tylko "coś" przekręcić i już. Problem w tym, że nie widzę w schowku niczego do przekręcenia, czy możliwe że mój model nie ma takiej chłodziarki? Jak mogę to na 100% sprawdzić? Edytowane 3 Marca przez Nycticorax poprawa błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca z tego co pamietam, to na sciance bocznej lewej byla taka wajcha, ktora otwiera kub zamyka nawiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Tylko czy faktycznie schowek jest "klimatyzowany"? Chodzi o to że zbyt szczelny to on nie jest 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca dlatego mówimy o chłodzeniu. taki nawiew temp robi jak ustawi sie klimatyzację. napoje schłodzi do tej temp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Być może... Nawet nie wiem czy u siebie mam taki gadżet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nycticorax Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) U mnie jest tylko dziura a właściwie 2. Podłużna większa i otwór okrągły mały. Być może ktoś wymontował tę wajchę? Wiecie może czy do tego powinna dochodzić jakaś rurka z klimatyzacji? Czy po prostu ma tam wpadać powietrze z "nadworu"? U mnie wygląda na to jakby ta dziura po prostu szła do komory silnikowej, może ktoś odłączył rurkę jeżeli tam była? Zdjęcie otworu poniżej. Edytowane 3 Marca przez Nycticorax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca włącz nawiew i AC na min i sprawdz czy leci powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Tak powinna wchodzić rurka karbowana z parownika klimatyzacji.Można sprawdzić demontując schowek będzie widać biały trójnik podłączony do zespołu nawiewu i klimatyzacji i od trójnika idzie taka karbowana rurka do schowka najczęsciej zakończona takim zaworkiem którym się steruję intensywność chłodzenia schowka. Nadmieniam że tylko niektóre wersję mają chłodzony schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) ja mialem wersje Acenta, czyli środkową nad Visia a poniżej cymelium z 2007r 😀 Edit. sprawdziłem w specyfikacji: funkcja schładzania była we wszystkich wersjach. Edytowane 6 Marca przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca U mnie wystaje rurka ale efekt chłodzenia jest... Praktycznie zerowy... Być może coś mam nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Nie zgodzę się z kolegą powyżej mam wersję VISIA po lifcie i nie mam chłodzonego schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 3 godziny temu, bruno napisał: Nie zgodzę się z kolegą powyżej mam wersję VISIA po lifcie i nie mam chłodzonego schowka ale ja pisalem o QQ z 2007z czyli przedliftowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi