Stopmiau Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Potrzebuję wymienić wlew paliwa w mojej micrze, bo oryginalny koroduje i muszę taki zakupić, najlepiej szybko więc w intrnecie. Czym sie kierować żeby kupić pasującą część? W internecie jest wszystko, nowe, używane, tańsze, droższe, kompletnie przepadłam, czym się kierować, czy coś poza tym że to K12 jest istotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Wlew paliwa... a dokladniej ? Jesli chodzi o rure do zbiornika to numery czesci roznia sie zaleznie od wersji silnika ( na gnojowke jest inna niz na benzyne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopmiau Opublikowano 4 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca (edytowane) No wlew czyli górna rury. Silnik 1.4, benzyna, 65 KW, 88km. O ile dobrze sprawdzam to kod silnika to CR14. Czy to wystarczy żebyś coś podpowiedział? Czy zamienniki z nowych będą ok, czy lepiej szukać po szrotach ale oryginału. Gdzie to kupić żeby nie wtopić? Edytowane 4 Marca przez Stopmiau Zapominałam odpowiedzieć jaki wlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca To jest już dośc wiekowy pojazd i trafienie na używke padline odmalowaną jest dość wysokie. Orginał to cena okolo 200 eu z tego co widze.Osobiście poszedł bym w nową cześć w zamienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopmiau Opublikowano 5 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca Czy zamiennik jakiejś konkretnej firmy byś kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca W katalogach sa różne firmy, szczerze mówiąć bardzo dawno K12 było u mnie na warsztacie i nie jestem na bierząco co do tematu procucenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi