madam14 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Prośba o rozkodowanie VIN ( jaka wersja wyposażenia, rok produkcji etc ) - SJNFFAJ11U2767095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca QQ urodzony 10/12/2019 i sprzedany w Belgii w lutym 2020. Silnik to HR13DDT z 6 biegowym manualem 2WD Kolor KAD czyli szary metalic. Wykonczenie G czyli czarny na dole a szary u gory Wersja Accenta dodatki : ACCS2 sonar BLCOV2 park brake LVR CVR GLOW2 swiece zarowe na szybkie grzanie GLSSW przyciemniane szyby z tylu ROOF5 fixed glass roof RRAC2 relingi dachowe SCAN3 SCAN3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madam14 Opublikowano 4 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca Dzięki, choć ja mam wpisane "pierwsza rejestracja Belgia 31.01.2020" i produkcja 2020 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Granica z Polska to dziwna rzecz w przestrzeni i czasie... daty sie smieniaja i przebieg rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2 godziny temu, madam14 napisał: ... choć ja mam wpisane "pierwsza rejestracja Belgia 31.01.2020" i produkcja 2020 r. Papier przyjmie wszystko - sprzedawcy zrobią wszystko, by chociaż o kilka miesięcy odmłodzić auto, by wskoczyło w kolejny rok. Proponuję bardziej ufać danym, które podał kol. "OsobaNN" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celnik Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Też kupiłem Nissana z Belgii, 2017. Pierwsza rejestracja 08.02.2017 , to sobie myślę jakoś styczeń produkcja pewnie... przy okazji wizyty w ASO dowiedziałem sie że kwiecień 2016.Tam jak kupisz X-letnie auto z placu dilera, to i tak jako datę produkcji wpisują datę zakupu Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Wiek samochodów kupionych z placu dealera, a nie z konfiguratora i zlecane do produkcji, oscyluje w okolicach 4-7 miesięcy. To jest moja subiektywna opinia. Sprawdzam z ciekawości wiek aut, które są kupowane z placu w mojej rodzinie (bliższej, dalszej) czy przez znajomych. Nigdy się nie trafiło mniej niż 4 miesiące, a ponad 20 aut patrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi