szyllwekcpymcys Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) Witam serdecznie mam problem z autem Nissan X-trial T32 benzyna 1,6 Dig Turbo problem polega mianowicie z ABS i ESP Wymieniłem łożyska firmy KAVO oczywiście z piastą całe komplet przód oraz czujnik abs firmy ABS wszystko nowe po wymianie cały czas wyświetla błędy na desce rozdzielczej abs i esp oraz czujnik zderzenia przód który jest powiązany z abs . Podłączyłem do komputera i cały czas pokazuje błędy abs nie da się ich skasować ani nic byłem u mechanika pytał mnie czy mam stare łożyska ponieważ chce policzyć zęby magnetyczne na tym magnesie od łożyska i sprawdzić ile ich ma ponieważ może być że w tych nowych łożysksch jest za mało i że mogą być zle łożyska on podłączył pod komputer też i sprawdził prędkość kół jadąc 20 km na tylnych kołach pokazuje 20 km a przód 14km czy to możliwe że faktycznie łożyska są zle lub uszkodzone czy cokolwiek czy może ktoś z Was miał taki problem i wie proszę o pomoc i podpowiedzi Edytowane 5 Marca przez szyllwekcpymcys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMM1 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Na tym forum niczego się nie dowiesz strata czasu no chyba że chcesz się dowiedzieć jak wymienić żarówkę to tak same szpece w swoich tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Nie siej fetyszyzmu, gdyż są tematy, w których sporo się dowiesz. Ale fakt faktem, że szkoda, że ludzie mało piszą o tym do czego sami doszli i jak się uporali z ewentualnymi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi