Adamos351 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Witam mam pytanie chodzi o trzeszczy tapicerka jak jade Po dziurach albo jest taki dziwny dźwięk,niby to nic ale czy też tak ktoś ma... Zaznaczę ze to jest dźwięk z tapicerki za radiem...bynajmniej takie mam odczucie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrade Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Też to czasami słyszałem i też wydaje mi się że z okolic wewnętrznego lusterka albo właśnie za ekranem multimedialny. Teraz jak się trochę ociepliło to już praktycznie tego nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia U mnie było podobnie.Stuki na kostce po prawej stronie nad schowkiem. Okazało się że poluzowała się poduszka AB. Po pewnym czasie słyszę podobne odgłosy za wyświetlaczem multimedialnym .Podjadę do serwisu i dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 9.03.2025 o 12:32, Adamos351 napisał: Witam mam pytanie chodzi o trzeszczy tapicerka jak jade Po dziurach albo jest taki dziwny dźwięk,niby to nic ale czy też tak ktoś ma... Zaznaczę ze to jest dźwięk z tapicerki za radiem...bynajmniej takie mam odczucie.. w poprzednim T32 miałem taki problem i do końca nie wiedziałem skąd pochodzi. w koncu znalazłem chrząszcza 🥴 okazało się ze pod naciskiem reki na podszybiu w okolicach nawiewu przedniej szyby trzeszczało tak mniej więcej na środku. tam była taka przerwa, ze można było wsunąć dobrane narzędzie do ściągania plastików. trochę tam pougniatalem i przestało. tam chyba jakaś twarda gąbka była, która ocierała. to trzeszczenie pojawiało się zazwyczaj po nagrzaniu wnętrza na słońcu albo w mroźne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi