Adamos351 Opublikowano Poniedziałek o 13:56 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:56 Witam pokazuje się komunikat Priorytet Ster Klim,wyczytałem że jak mam włączony Start Stop to nie powinien się pokazywać ten komunikat jak jest u was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano Poniedziałek o 15:35 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:35 Jak masz wyłączony SS to komunikat się nie pokazuje. Przy włączonym SS komunikat pokazuje się i informuje, dlaczego na postoju SS nie wyłączył silnika. Instrukcja użytkownika strona 265 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos351 Opublikowano Poniedziałek o 15:37 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:37 No to latem wogóle nie będzie działało SS,bo cały czas będzie taki komunikat,jak wylacze klime to ss dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano Poniedziałek o 15:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:42 (edytowane) Wszystko będzie działało Klima schłodzi Ci wnętrze pojazdu do zadanej przez Ciebie temperatury, ustaną warunki priorytetu klimatyzacji (jaki to algorytm, to nie mam pojęcia) i SS zadziała normalnie. Przerabiałem to zeszłego lata, wszystko działa. Edytowane Poniedziałek o 15:43 przez JaroSz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos351 Opublikowano Poniedziałek o 15:45 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:45 No ok mam nadzieję dzisiaj trochę jeździłem po miescie wydawało mi się że temp już powinna być,ale ok zobaczymy z czasem. A tak odbiegając leci wam woda z tłumika ,jeżdżę głównie po miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano Poniedziałek o 15:51 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:51 Oprócz temperatury magiczny system Nissana musi jeszcze stwierdzić, czy akumulator jest odpowiednio naładowany Woda z tłumika na krótkich trasach i przy niskich temperaturach to norma. Różnica temperatur wewnątrz wydechu i na zewnątrz Fizyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos351 Opublikowano Poniedziałek o 15:52 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:52 Ok dziekuje😉😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos351 Opublikowano Poniedziałek o 16:25 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:25 34 minuty temu, JaroSz napisał: Oprócz temperatury magiczny system Nissana musi jeszcze stwierdzić, czy akumulator jest odpowiednio naładowany Woda z tłumika na krótkich trasach i przy niskich temperaturach to norma. Różnica temperatur wewnątrz wydechu i na zewnątrz Fizyka Ale jak wyłacze klime to od razu się wyłącza silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano Środa o 14:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:14 (edytowane) Pomajstruj jeszcze z kierunkami nawiewów (np. wyłącz nawiew na szybę przednią), bo przy niektórych ustawieniach klima pozwala na zadziałanie S/S, a przy innych nie pozwala (osuszanie szyby). Jest coś o tym w instrukcji (albo było, jak miałem J11). Edytowane Środa o 14:15 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos351 Opublikowano Środa o 14:32 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 14:32 16 minut temu, aquariusmax napisał: Pomajstruj jeszcze z kierunkami nawiewów (np. wyłącz nawiew na szybę przednią), bo przy niektórych ustawieniach klima pozwala na zadziałanie S/S, a przy innych nie pozwala (osuszanie szyby). Jest coś o tym w instrukcji (albo było, jak miałem J11). Spoko dzisiaj już było ok przy ale na dworze było 10 stopni,zobaczymy jak będą upały...Ale dzięki za poradę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi