Franek66 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowym na forum, Wszystkich pozdrawiam i proszę o pomoc . Szukałem w necie informacji ale nic nie znalazłem. Gdzie najprościej i bezpiecznie znaleźć plus po stacyjce by podłączyć moduł do jazdy dziennej DRL pod światła drogowe. Samochód Qashqai J10 z 2012r, silnik 2.0, benzyna. Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca (edytowane) Może to się przyda... Kolega Picad opisuje co i jak... Edytowane 11 Marca przez Batman404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunio Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Franek moja propozycja jest już opisana na forum. Jak to zrobić, również. Będziesz miał jakieś pytania daj znać pomogę. Szukaj moich wyjaśnień i postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek66 Opublikowano 12 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca Dzięki za odpowiedź. Faktycznie wygląda fajnie, tylko pytanie gdzie znaleźć + po stacyjce do podpięcia modułu świateł? Jeżeli było to opisane proszę o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Czytałem w innym temacie ale odnoście wpinania świateł dziennych pod stacyjke że zaczęły się problemy z chceck engine i przepustnicą wchodzącą w stan serwisowy... Tak opisywał jeden z forumowiczów... Wziął zasilanie z gniazda zapalniczki i wtedy było ok Chyba chcesz plus z pierwszej pozycji stacyjki przed zapłonem (pozycja ACC) to możesz z silnika wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek66 Opublikowano 12 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca Możesz dokładniej określić gdzie znaleźć to zasilanie , czy trzeba przeciągać przewód do kabiny , zasilanie zapalniczki znajdzie pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek66 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca Czy dobrym pomysłem będzie podłączenie się pod odszraniane tylnej szyby? ponoć znajduje się w skrzynce bezpieczników w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Niestety więcej nie podpowiem bo te info zaczerpnięte z rożnych forów... Sam nigdy się w to nie bawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi