Kajetand Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Witam serdecznie proszę o pomoc. Co jakiś czas raz dostaje błąd p0171 czyli mieszanka zbyt uboga. Błąd pojawia się losowo, czasem częściej a czasem rzadziej – bardziej jeśli jadę szybciej (ekspresówka, autostrada) lub w jak jest spory korek i jechanie żabką. Czasem co n-te tankowanie a czasem co kilkanaście kilometrów. Jedyny skutek uboczny jaki widzę to większe spalanie niż dwa miesiące temu. Zmieniałem świece, cewki , katalizator, czujnik stykowy , sprawdzałem szczelność układu, i bez zmian. Auto jeździ normalnie ale spalanie wzrosło o bardzo dużo… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Moze jakies dane na temat pojazdu... model rocznik, silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetand Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca W dniu 12.03.2025 o 16:13, OsobaNN napisał: Moze jakies dane na temat pojazdu... model rocznik, silnik... Jest to Laguna 3 z silnikiem benzynowym Nissana 2.0 140 KM z dopiskiem hi-flex W dniu 10.03.2025 o 07:53, Kajetand napisał: Witam chciałem zapytać czy udało się rozwiązać problem z błędem 171 ? Teraz, Kajetand napisał: Jest to Laguna 3 z silnikiem benzynowym Nissana 2.0 140 KM z dopiskiem hi-flex 2008 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano Wtorek o 10:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:28 Sonda Lambda zdechla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi