wojtek2 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Witam wszystkich: Po Kaśce przesiadłem się na moje marzenie czyli murano z50, kupiłem bardzo okazyjnie bo miał podobno tylko olej w skrzyni do wymiany ponieważ wszystkie możliwe błędy na obd i komornik mil świecił. Wymiana oleju nic nie dała, jechał max 80-90 przy 4000 rpm, palił kosmos paliwa. Poczytałem forum i nasze, i zagraniczne wszędzie piszą że skrzynia zgon. Nie dało mi to spokoju i po dłuższym kopaniu naszego forum jeden z kolegów zmienił sterownik, na szybko kupiłem zgodny z numerem i eureka, skrzynia żyje, zmienia biegi, nie szarpie, no nówka sztuka, jedno co teraz zostało, a przedtem nie było to błąd p 0725, czy to może jest znów wada sterownika, czy czujnik nagle padł. Dodam że na starym nie było tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi