Adamos351 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Witam mam pytanie odnośnie książki serwisowej,mianowicie kupile w salonie Toyota aut używanych i nie było książki serwisowej bo Pan powiedzial że Nissan nie wydaje i czy nie wprowadził mnie w błąd. J12 2022 rok Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek5 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Prawdę powiedział książkę serwisową można sobie kupić w internecie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ja dostałem książkę serwisową i jest wypełniana przy przeglądzie. I nie kupisz jej w internecie bo są w niej naklejki z danymi auta.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Dodawana do auta przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Mam auto z 2022 roku i książka jest w wer papierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos351 Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 38 minut temu, Andrew napisał: Mam auto z 2022 roku i książka jest w wer papierowej 38 minut temu, Andrew napisał: Mam auto z 2022 roku i książka jest w wer papierowej Ale jest do wyboru papierowa czy elektroniczna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca W 2022 roku książkę serwisową dodawano do auta w wersji wyłącznie papierowej. Może dzisiaj jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) 18 godzin temu, Adamos351 napisał: Witam mam pytanie odnośnie książki serwisowej,mianowicie kupile w salonie Toyota aut używanych i nie było książki serwisowej bo Pan powiedzial że Nissan nie wydaje i czy nie wprowadził mnie w błąd. J12 2022 rok Mogłeś powiedzieć panu z Toyoty, że w Nissanie twierdzą, że Toyota nie wydaje książek papierowych. Ciekawe co by na to powiedział? PS: Książka serwisowa w używanym aucie i tak jest niewiele warta (chyba, że ma się dalej gwarancję), bo książkę można sobie kupić z dowolną zawartością. Edytowane 16 Marca przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi