Jacek2021 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam czy ktoś może ogarnął jak konfigurować zakładkę ULUBIONE na głównym ekranie. Jednocześnie informuję ze nie korzystam z Android Auto. Pozdrawiam jr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Ulubione, czyli inaczej ,szybkie wybieranie' tam jest button ,plus' a dalej jest dodaj Mogę dodać cokolwiek z listy z telefonu, takze tylko gdy po BT połączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek2021 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 37 minut temu, JackSet napisał: Ulubione, czyli inaczej ,szybkie wybieranie' tam jest button ,plus' a dalej jest dodaj Mogę dodać cokolwiek z listy z telefonu, takze tylko gdy po BT połączony dzieki za szybka reakcje, ale w moim J12 FL 2024 nie ma takiego ekranu jw. jak klikne w ulubione to nic sie nie dzieje, natomiast jak wejde w polaczenia i wybiore skopiuj ksiazke to na numerze telefonu jest malutka ikona "i" gdy jawybiore jest ikona ulubione i moge to zaznaczyc i na tym sie konczy i w ulubionych nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca No widzę właśnie delikatne różnice w layout ekranu, np ikony - pozycja i grafika. Czyli niedoróbka FL. Ja już sie boje update'u. Chyba świadomie nie zrobię 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Też z tym walczyłem ale dałem sobie już spokój. Wybieram numer poprzez asystenta głosowego , działa i o to chodzi. Irytują mnie takie "niedoróbki" ale chyba trzeba z tym żyć. Tak na marginesie , kumpela z pracy ma nowego Focusa. Ekran multimedialny gaśnie i trzeba ponownie uruchomić samochód bo nic nie działa. Była dzisiaj na serwisie , coś pogrzebali i.... diagnoza : Proszę przez jakiś czas nie używać android auto bo to może mieć jakiś wpływ 😂 Nagrali filmik wysłali do Forda i trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek2021 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2 godziny temu, Axor napisał: Też z tym walczyłem ale dałem sobie już spokój. Wybieram numer poprzez asystenta głosowego , działa i o to chodzi. Irytują mnie takie "niedoróbki" ale chyba trzeba z tym żyć. Tak na marginesie , kumpela z pracy ma nowego Focusa. Ekran multimedialny gaśnie i trzeba ponownie uruchomić samochód bo nic nie działa. Była dzisiaj na serwisie , coś pogrzebali i.... diagnoza : Proszę przez jakiś czas nie używać android auto bo to może mieć jakiś wpływ 😂 Nagrali filmik wysłali do Forda i trzeba czekać. Chyba dobra rada odpuszczę tą niedogodność, może sami wpadną na jakiś trop w oprogramowaniu i to naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) Dzisiaj sprawdzałem aktualizację oprogramowania a tu zaskoczenie , funkcja "Aktualizacja oprogram. " na "szaro" i nieaktywna Wczoraj jeszcze działało . Wszystko inne działa , ciekawe co tym razem się porobiło . Edytowane 20 Marca przez Axor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Może problem z połączeniem, zobacz pod hot spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Hot spot działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Musze sprawdzic u mnie czy mam jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, Axor napisał: funkcja "Aktualizacja oprogram. " na "szaro" i nieaktywna Może się właśnie aktualizuje w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudik Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witam. Miałem tak dwukrotnie. Problemem jest wyłączenie pojazdu w trakcie sprawdzania aktualizacji. Pomaga jedynie reset systemu do ustawien fabrycznych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Polecam na testa nie reset ale zmiane profilu. Zmiana na Gosc i znowu na własny, mi tak pomogło jak sie zawiesiło ustawienia dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 1 godzinę temu, rudik napisał: Witam. Miałem tak dwukrotnie. Problemem jest wyłączenie pojazdu w trakcie sprawdzania aktualizacji. Pomaga jedynie reset systemu do ustawien fabrycznych. Pozdrawiam Dzięki , pomogło i pobrało aktualizację 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, Axor napisał: pobrało aktualizację Pobrało nowe oprogramowanie, czy aktualizowałeś mapy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 22 minuty temu, JaroSz napisał: Pobrało nowe oprogramowanie, czy aktualizowałeś mapy ? Nowe oprogramowanie YAK.18.06.84.12M Zmiany które zauważyłem - komunikatu o błędzie kamery przy gaszeniu już nie wyskakuje 🙂 - dodanie tel. do ulubionych dalej nie działa😡 - poziom zabezpieczeń android z 1.11.2023 na 1.06.2024 + nowa wersja jądra🙂 Mam wersję po lifcie i mapy się chyba nie aktualizują bo są online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek2021 Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, Axor napisał: Nowe oprogramowanie YAK.18.06.84.12M Zmiany które zauważyłem - komunikatu o błędzie kamery przy gaszeniu już nie wyskakuje 🙂 - dodanie tel. do ulubionych dalej nie działa😡 - poziom zabezpieczeń android z 1.11.2023 na 1.06.2024 + nowa wersja jądra🙂 Mam wersję po lifcie i mapy się chyba nie aktualizują bo są online. dokładnie tak jest na obecna chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Generalnie poprawili stabilność. Wcześniej 2x mi sie cały system zawiesił że nie reagował na dotyk na ekranie a po tylko raz zawiesiło mi sie ustawienia dźwięku. Jeszcze daleka droga ale jest lepiej. ogarniam? Edytowane 21 Marca przez vanice77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Zdjęcia Klimam na spalanie i jest tylko od uruchomienia a gdzie reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca nacisniecie ok przełęcza kolejno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi