Rafal0912 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Witam serdecznie, mam problem z wymiana a dokladnie ze znalezieniem prawidlowej polosi do mojego auta. Zamowilem swojego czasu nowa- zamienik oczywiscie ale nawet po numerze czesci okazalo sie ze jest za krotka bo miala dlugosc 962mm, moja po wyjeciu okazalo sie ze ma 1025mm. w sklepach nie ma nigdzie zamiennikow tylko oryginal ktory kosztuje prawie 4k ( to chyba jakis zart) czy ktos moze mial tez taki albo podobny przypadek i wie gdzie mozna kupic w przystepnej cenie polos, badz czy jest mozliwosc wymiany samego przegubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Połosie oryginalne sa drogie. Nie szukaj zamiennikow bo sa nic nie warte ,kup uzywaną sporo mniej zapłacisz i bedzies mial spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi