pavka9 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Witam , czy ktoś z was miał problem z notesikiem e11 że podczas hamowania przód auta ucieka na bok , wymieniłem wachacze ,sprawdziłem hamulce ustawiłem zbieżność a problem jest cały czas ten sam ,,przy wciśnięciu hamulca przód ucieka w prawo" Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu na rolkach sprawdzałeś czy zaciski równo działają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka9 Opublikowano 21 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Tak ,rozbierałem zaciski i na przeglądzie było sprawdzane czy równo hamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu ciśnienie w kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka9 Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 2.2 i w jednym i w drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka9 Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Zastanawiałem się czy może coś być z amortyzatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi