pavka9 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Witam , czy ktoś z was miał problem z notesikiem e11 że podczas hamowania przód auta ucieka na bok , wymieniłem wachacze ,sprawdziłem hamulce ustawiłem zbieżność a problem jest cały czas ten sam ,,przy wciśnięciu hamulca przód ucieka w prawo" Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca na rolkach sprawdzałeś czy zaciski równo działają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka9 Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Tak ,rozbierałem zaciski i na przeglądzie było sprawdzane czy równo hamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca ciśnienie w kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka9 Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2.2 i w jednym i w drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka9 Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Zastanawiałem się czy może coś być z amortyzatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 19.03.2025 o 15:34, pavka9 napisał: Zastanawiałem się czy może coś być z amortyzatorem Albo sprężyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi