RobertCH Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Witam.Od jakiegoś czasu walczę z pojawieniem się błędu P0404 w Pulsar 1.6 Dig 190 koni 2016 r i 120 tys/km.Auto przechodzi w tryb awaryjny dopiero po rozgrzaniu i przejechaniu 15-30 km.Silnik na wolnych obrotach chodzi równo i nie szarpie.Kupiłem nowy Egr bo to podobno błąd generowany przez to cudo ale nie widzę możliwości wymiany bo jest tam za mało miejsca.Podmieniłem górę z nowego Egr ale dalej tak samo.Czy może ktoś miał już podobny przypadek.Z góry dziękuje za odpowiedź Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertCH Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witam.Znalazłem gdzieś informacje że powodem powstawania błędu P0404 może być zapchany ten filtr siatkowy umieszczony za chłodnicą Egr.Czy ktoś może to potwierdzić?.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi