Zbyszek19 Opublikowano Czwartek o 07:24 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:24 Muszę wymienić akumulator w Nissan Juk 2010 benzyna 1,6 , czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano Czwartek o 08:20 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:20 Witam nie ma problemu klema czarna pózniej klema czerwona wyciągasz i po problemie wsadzasz nowy jedynie serwis olejowy ci się skasuje musisz ustawić od nowa albo pamiętać kiedy wymienić olej na oryginalnym jeszcze jezdzisz mój oryginał aku wytrzymał 10 lat poziom trudności zerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano Czwartek o 08:38 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:38 Varta Blue z tego co dobrze pamiętam i 6 lat spokoju jak narazie, Serwis olejowy mi się nie skasował przy wymianie akumulatora, za to blokada audio wskoczyła i trzeba było szukać PIN-u do radia w papierach.Wysłane z mojego SM-T819 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano Czwartek o 09:22 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:22 41 minut temu, salikartur napisał: za to blokada audio wskoczyła i trzeba było szukać PIN-u do radia no widzisz te same auta a inne problemy przy tej samej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano Czwartek o 09:53 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:53 30 minut temu, baju123 napisał: no widzisz te same auta a inne problemy przy tej samej operacji A można uniknąć wszelakich niespodzianek podpinając na czas wymiany aku zewnętrzne zasilanie. A prostownik raczej każdy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano Czwartek o 17:17 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:17 7 godzin temu, Bilunia napisał: A prostownik raczej każdy ma no oczywiście będzie leciał z przedłużaczem z bloku X piętra nie każdy ma garaż i prąd czy serwis olejowy czy radio to nie jest problem przy wymianie bateryjki gorzej w tych nowych że trzeba kompa podpinać i wszystko ustawiać od zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano Czwartek o 18:57 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:57 Godzinę temu, baju123 napisał: no oczywiście będzie leciał z przedłużaczem z bloku X piętra nie każdy ma garaż i prąd Widzę, że zamiast pomagać, to sami stwarzacie kolejne przeszkody. Już wiadomo, że mieszka w blokowisku, na ostatnim piętrze wieżowca, bez dostępu do gniazdka i oczywiście na dodatek biedny i nie ma garażu, a nawet prostownika. Kolegów z garażem też "na pewno" nie ma. A ktoś wpadł na pomysł, by w takiej sytuacji skorzystać z oferty Centra Mocy ? Mało że wymienią aku "pod zewnętrznym zasilaniem", to jeszcze najpierw za free sprawdzą, czy wymiana jest konieczna, przemierzą instalację ... W Świnoujściu raczej nie będzie problemu ze znalezieniem punktu i mam nadzieję, że za chwilę ktoś nie napisze, że owszem są "Centra Mocy", ale trzeba przejechać 3 km i to pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano Czwartek o 20:06 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:06 👍😀 to oczywiście była przenośnia bo niektóre pokolenie [ Z ] to tak myślą oni mają problem z zagotowaniem wody o jajku na twardo to już nie wspomnę ja w wieku 6 lat rozkręciłem rower który dostałem od ojca na części pierwsze , ojciec jak go nie złożysz z powrotem to lipa nie pojezdzie i go złożyłem jestem trochę samoukiem i złożę to i owo i umiem co nie co swoją córkę nauczyłem grać w szach w wieku 6 lat i sobie radzi w życiu a ma 30 wiosen też ją uczyłem to i owo👍 i tak jak ty też jestem alergikiem pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano Czwartek o 22:40 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:40 2 godziny temu, Bilunia napisał: Widzę, że zamiast pomagać, to sami stwarzacie kolejne przeszkody. Już wiadomo, że mieszka w blokowisku, na ostatnim piętrze wieżowca, bez dostępu do gniazdka i oczywiście na dodatek biedny i nie ma garażu, a nawet prostownika. Kolegów z garażem też "na pewno" nie ma. A ktoś wpadł na pomysł, by w takiej sytuacji skorzystać z oferty Centra Mocy ? Mało że wymienią aku "pod zewnętrznym zasilaniem", to jeszcze najpierw za free sprawdzą, czy wymiana jest konieczna, przemierzą instalację ... W Świnoujściu raczej nie będzie problemu ze znalezieniem punktu i mam nadzieję, że za chwilę ktoś nie napisze, że owszem są "Centra Mocy", ale trzeba przejechać 3 km i to pod górkę Istnienie zakładów świadczących takie usługi to oczywista oczywistość i jest ich na pęczki, więc te uwagi z super pomysłem aby poszedł z tym do jakiegoś serwisu to raczej do zakładającego temat, a nie do nas. Kolega dowiedział się: jak ma wymienić akumulator jaki mu polecają jakie ew. mogą być tego błahe konsekwencje Także póki co jedynym stwarzającym mu jakieś przeszkody aby zrobił to sobie sam jesteś chyba Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi