GregorV12 Opublikowano Niedziela o 08:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:12 Witam , mam pytanie odebrałem z aso auto po naprawie z szkody sprawcy, ale do ich pracy mam wiele do życzenia, według mnie robota słaba, czy ktoś ma znajomego w aso i wie jak podejść do tematu i zareklamować im to: 1. Źle spasowany zderzak 2. Źle spasowana klapa bagażnika nierówne szczeliny różnica 5mm 3. 2 dziury w klapie bagażnika prawdopodobnie blacharz jak przykręcał ramkę rejestracji zrobił dziury nie w tym miejscu i tak zostawił 4. Krzywo przyklejony znaczek/emblemat nissana 5. Osłona w wewnętrznej części klapy jest źle spasowana bądź spinki nie trzymają, można ją dowolnie odginać 6. W wycenie szybą tylna była podobno wymieniona i lakierowana na nową, niestety jest cała porysowana w gorszym stanie niż była oryginalna. 7. Tylny lewy błotnik jest w innym kolorze niż tylne lewe drzwi na których nie widać cieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano Niedziela o 12:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:35 4 godziny temu, GregorV12 napisał: Witam , mam pytanie odebrałem z aso auto po naprawie z szkody sprawcy, ale do ich pracy mam wiele do życzenia, według mnie robota słaba, czy ktoś ma znajomego w aso i wie jak podejść do tematu i zareklamować im to: W takim razie dlaczego odebrałeś auto i podpisałeś kwity, skoro miałeś poważne zastrzeżenia do wykonanej naprawy. Teraz ASO zgarnie kasę od ubezpieczyciela, a Ty w tej sytuacji nie za bardzo masz szansę coś ugrać. Trzeba było nie odbierać auta, a w razie problemów z ASO zamówić rzeczoznawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorV12 Opublikowano Niedziela o 15:27 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:27 2 godziny temu, Bilunia napisał: W takim razie dlaczego odebrałeś auto i podpisałeś kwity, skoro miałeś poważne zastrzeżenia do wykonanej naprawy. Teraz ASO zgarnie kasę od ubezpieczyciela, a Ty w tej sytuacji nie za bardzo masz szansę coś ugrać. Trzeba było nie odbierać auta, a w razie problemów z ASO zamówić rzeczoznawcę Gość który wydawał mi auto najpierw dał mi kwity do podpisania a później wydał auto, a że mi się spieszyło bo do domu miałem 3 godziny drogi to mogłem na spokojnie następnego dnia go obejrzeć, pytałem go o gwarancję na wykonaną usługę to mam 2 lata. Na miejscu dopiero szczeliny pomierzyłem Sieniawka i jest źle spasowany dodatkowo ściągnąłem rejestrację i dopiero wtedy zauważyłem 2 dziury w klapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi