maciej134 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam, mam pytanie, czy żółta kontrolka od poduszki powietrznej pasażera modelu e-power z 2024 roku powinna się święcić cały czas? System automatycznie włącza lub wyłącza poduszkę w zależności kto siedzi na przednim fotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca nie. jest to opisane w instrukcji. też mnie to zaciekawiło kiedyś 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej134 Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca U mnie system automatycznie włącza lub wyłącza poduszkę w zależności od obciążenia na na przednim fotelu. Nie mam fizycznego wyłącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca dokładnie tak. kontrolki informuja o stanie systemu i czy poduszka pasażera jest deaktywowana czy nie, jesli jest wpięty fotelik. Pytanie było o czas a tam jest wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca W dniu 24.03.2025 o 17:00, JackSet napisał: kontrolki informuja o stanie systemu Piszesz o kontrolce na zegarach przed kierownicą która informuje o tym czy system działa. Ona się zapala i gaśnie po kilku sekundach. Mam wrażenie że koledze wyżej chodzi o kontrolkę ON / OFF która jest obok wstecznego lusterka. Ona się zawsze świeci (raz ON raz OFF) w zależności od tego czy jest pasażer czy go nie ma (lub jest lekki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca (edytowane) czy tak trudno zajrzeć do instrukcji? Edytowane 25 Marca przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Panowie trzeba rozmawiać. Kolega będzie pewnie wdzięczny za informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 20 godzin temu, JackSet napisał: czy tak trudno zajrzeć do instrukcji? Złośliwości nie są chyba tutaj potrzebne Mam wrażenie że teraz kolega wyżej już wie jak to działa oraz gdzie znaleść w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2 godziny temu, JJacek napisał: Panowie trzeba rozmawiać. Kolega będzie pewnie wdzięczny za informacje. rozmowa jest jednak utrudniona 😞 ale nie bardzo rozmiem co takiego zlego w informacji ze instrukcja zawiera informacje, zwłaszcza ze poparłem screenami, gdzie widac nr strony. W instrukcji jest wiele innych informacji, a chyba kopiowanie tekstu i wklejanie to maly sens. Jak mnie zaciekawilo to samo to po prostu zainwestowalem czas w przejrzenie instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano Środa o 22:16 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:16 2 godziny temu, JackSet napisał: rozmowa jest jednak utrudniona 😞 ale nie bardzo rozmiem co takiego zlego w informacji ze instrukcja zawiera informacje, zwłaszcza ze poparłem screenami, gdzie widac nr strony. W instrukcji jest wiele innych informacji, a chyba kopiowanie tekstu i wklejanie to maly sens. Jak mnie zaciekawilo to samo to po prostu zainwestowalem czas w przejrzenie instrukcji. Nikt Cie nie krytykuje, po to są robione instrukcje. I doceniam że chciało ci się poszukać w tej przepastnej księdze. Albo dużej rozpałce do grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi