qq282 Opublikowano Poniedziałek o 17:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:34 (edytowane) Padł silnik qq j10 2007r 1,5dci k9k 282 szukam innego i mam kilka pytań., 1 czy jeżeli mam słupek k9k h282 to tylko silnik z takim oznaczeniem mogę założyć czy mogę szukać? innego bo odmian tego k9k było sporo 2 nie mam naklejki na pompie wtryskowej ale komputer jest Siemensa więc czy pompa i wtryski także są Siemens? Edytowane Poniedziałek o 17:37 przez qq282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Jaką moc masz silnika 106 km czy 110 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq282 Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 106km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu O ile się nie mylę miałem ten silnik w Megane II (też 106 km) i tam osprzęt o którym wspominasz był właśnie Siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi