qq282 Opublikowano Poniedziałek o 17:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:34 (edytowane) Padł silnik qq j10 2007r 1,5dci k9k 282 szukam innego i mam kilka pytań., 1 czy jeżeli mam słupek k9k h282 to tylko silnik z takim oznaczeniem mogę założyć czy mogę szukać? innego bo odmian tego k9k było sporo 2 nie mam naklejki na pompie wtryskowej ale komputer jest Siemensa więc czy pompa i wtryski także są Siemens? Edytowane Poniedziałek o 17:37 przez qq282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano Wtorek o 18:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:11 Jaką moc masz silnika 106 km czy 110 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq282 Opublikowano Środa o 04:59 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 04:59 106km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano Środa o 07:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:41 O ile się nie mylę miałem ten silnik w Megane II (też 106 km) i tam osprzęt o którym wspominasz był właśnie Siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi