Marek5 Opublikowano Wtorek o 15:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:47 Jaki wideorejestrator pod Androida polecacie do J11 acenta bez kamer 360 , 2019 po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano Wtorek o 17:36 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:36 Co to znaczy pod androida, zaciekawiłeś mnie. Ja używam Viofo A229 Plus z GPS. Poprzednio miałem A129. Oba są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano Wtorek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:09 podpinam się pod pytanie kolegi Smakora - jaki związek z wideorejestratorem ma android? jeżeli chodzi o aplikacje, to u siebie w J11 mam 70mai A200 z kamerą na tył RC11. kamerka z masa funkcji i bardzo przyzwoitą jakością nagrania w nocy. oczywiście z gps i apka do przeglądania zapisanych nagrań, oraz możliwość pobrania ich na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek5 Opublikowano Wtorek o 21:10 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:10 Czyli podpięty pod radio oryginalne (panel) współpracuje z radiem gdzie widać kamery itd,na alieexpres jest tego tyle video rejestrator for Android wpiszcie, tylko jakie wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano Wtorek o 21:31 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:31 Za dużo moja wyobraźnia nie łyka tego Podasz jakiś przykład/link? Rejestrator to rejestrator - montujesz na szybie wpinasz do USB albo do gniazda zapalniczki, chowasz kable pod uszczelką i thats all. Jeździsz, nie zajmujesz się. To nie jest urządzenie "do zabawy". Jakby go nie było. A ty szukasz jakiegoś kombajnu, z kamerą cofania, podglądem na ekranie radia itp itd. ? To nie pomogę. Trzymam się od takich wynalazków z daleka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Środa o 08:51 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:51 13 godzin temu, exopel napisał: podpinam się pod pytanie kolegi Smakora - jaki związek z wideorejestratorem ma android? jeżeli chodzi o aplikacje, to u siebie w J11 mam 70mai A200 z kamerą na tył RC11. kamerka z masa funkcji i bardzo przyzwoitą jakością nagrania w nocy. oczywiście z gps i apka do przeglądania zapisanych nagrań, oraz możliwość pobrania ich na telefon. Właśnie przymierzam sie do wymiany mojego starego NAVITEL AR202 NV na nowy z kamera tylną. Wg opisu w sklepie ten sprzęt j.w. 70mai nie posiada GPS. Czy to pomylka sklepu? Media Expert 😉 A zależy mi na rejestrowaniu prędkości na nagraniu. BTW Też nie bardzo rozumiem związku z Androidem. Być może chodzi o skorzystanie z kamer samochodu. Ale to odradzam. Kamery są za nisko, latwo sie brudzą, no i w ogóle przekombinowane. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus51 Opublikowano Środa o 09:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 09:52 38 minut temu, JackSet napisał: Właśnie przymierzam sie do wymiany mojego starego NAVITEL AR202 NV na nowy z kamera tylną. Wg opisu w sklepie ten sprzęt j.w. 70mai nie posiada GPS. Czy to pomylka sklepu? Media Expert 😉 A zależy mi na rejestrowaniu prędkości na nagraniu. BTW Też nie bardzo rozumiem związku z Androidem. Być może chodzi o skorzystanie z kamer samochodu. Ale to odradzam. Kamery są za nisko, latwo sie brudzą, no i w ogóle przekombinowane. 😉 Ja dłuuuuuuuugo jeździłem na Orllo 4K Phantom ale padła bateria i nie działa. Kupiłem 70mai A810. Jakość w 4K rewelacyjna, GPS oczywiście jest i pokazuje na nagraniu szybkość i współrzędne. Można dokupić tylną kamerkę bo taniej wychodzi niż w zestawie. Z komórką nawiązuje połączenie bez problemu i można wszystko ustawiać. Ma też system ADAS (jeszcze nie testowałem) kontrola pasa ruchu, ostrzeżenia przed samochodami i przechodniami. Tryb parkingowy nagrywa i wysyła wiadomości na komórkę, ale trzeba mieć dodatkowy moduł. Czekam na baterię od chińczyka na naprawię stare Orllo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek5 Opublikowano Środa o 12:32 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 12:32 (edytowane) 3 godziny temu, JackSet napisał: Właśnie przymierzam sie do wymiany mojego starego NAVITEL AR202 NV na nowy z kamera tylną. Wg opisu w sklepie ten sprzęt j.w. 70mai nie posiada GPS. Czy to pomylka sklepu? Media Expert 😉 A zależy mi na rejestrowaniu prędkości na nagraniu. BTW Też nie bardzo rozumiem związku z Androidem. Być może chodzi o skorzystanie z kamer samochodu. Ale to odradzam. Kamery są za nisko, latwo sie brudzą, no i w ogóle przekombinowane. 😉 Jeśli chodzi o korzystanie z kamer to tylko do podglądu a nie do nagrywania bo to by mijało się z celem. Edytowane Środa o 12:33 przez Marek5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano Środa o 14:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:17 1 godzinę temu, Marek5 napisał: Jeśli chodzi o korzystanie z kamer to tylko do podglądu a nie do nagrywania bo to by mijało się z celem. Ale Ty masz tylko tylną. Więc do rejestratora średnio przydatna. W wersji 360 można włączyć sobie kamery przyciskiem o ile stoisz. U mnie mogę włączyć kiedy chcę, nie ma ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano Środa o 19:00 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:00 10 godzin temu, JackSet napisał: Właśnie przymierzam sie do wymiany mojego starego NAVITEL AR202 NV na nowy z kamera tylną. Wg opisu w sklepie ten sprzęt j.w. 70mai nie posiada GPS. Czy to pomylka sklepu? Media Expert 😉 A zależy mi na rejestrowaniu prędkości na nagraniu. BTW Też nie bardzo rozumiem związku z Androidem. Być może chodzi o skorzystanie z kamer samochodu. Ale to odradzam. Kamery są za nisko, latwo sie brudzą, no i w ogóle przekombinowane. 😉 70mai A500... zdjęcie wszystko tłumaczy. 6 godzin temu, Marek5 napisał: Jeśli chodzi o korzystanie z kamer to tylko do podglądu a nie do nagrywania bo to by mijało się z celem. ale jaki podgląd? dlaczego nagrywanie mija sie z celem? chyba pomyliłeś priorytety. wideorejestrator (jak sama nazwa wskazuje) służy do rejestracji sytuacji na drodze, a rejestrowany materiał jest nieoceniony w przypadku gdy dochodzi do kolizji, szczególnie gdy nie jest to twoja wina. nagrany film często zamyka usta pieniaczowi i bywa dowodem dla policji. podgląd- tez mi coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano Środa o 19:22 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:22 6 godzin temu, Marek5 napisał: Jeśli chodzi o korzystanie z kamer to tylko do podglądu a nie do nagrywania bo to by mijało się z celem. Podstawową rolą wideorejestratora jak zaznaczył kol. exopel jest rejestracja przebiegu jazdy oraz ew. przypadków uszkodzenia pojazdu na postoju, by w razie czego mieć materiał dokumentujący sprawcę do przekazania policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano Środa o 20:09 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:09 Godzinę temu, exopel napisał: Jaki był finał? 100 i auto na kursie kolizyjnym w odległości 20m? Chyba, że to lag GPS, albo auto uciekło na pobocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano Środa o 20:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:32 (edytowane) długo by opowiadać. czerwony nie popatrzył w lusterko jak go wyprzedzałem i zrobił mi prawy bok tak skutecznie, że w serwisie wymienili mi oba drzwi i plastik nad nadkolem. ogólnie naprawa wyceniona na 12k Edytowane Środa o 20:34 przez exopel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi