Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wydech, tłumik Juke F15 1.6 Dig-t

salikartur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymieniał możę ktoś wydech i poleci jakiś dedykowany, cały komplet od katalizatora ?

Wysłane z mojego CPH2343 przy użyciu Tapatalka

Cześć ja wymieniałem ale środek bez końcówki bo mam dwu rurkę nie wiem czy kojarzysz te DIG-T

nie które były oklejane czarnym matem dostały światła do jazdy dziennej led podłokietnik, radio pioneer

i wspomniany wydech końcówkę dwu rurkę wydech wymieniałem 3 lata temu przerdzewiał , dedykowany ja brałem z allegro

chodziłem po sklepach mechanikach te same gonią tylko drożej😡 to wolałem kupić i samemu zrobić w razie czego bierz z

pierścieniem i siateczką a la pierścień na koniec po założeniu między łączeniami zakonserwowałem farbą bo rdzewieje szybko

ale tylko przy łączeniach reszta wydechu 👍

Co kolego zaczyna psioczyć autko na właściciela ?    Jak tam stuki trzaski naprawiłeś jaka przyczyna była ?

1 godzinę temu, baju123 napisał:

Cześć ja wymieniałem ale środek bez końcówki bo mam dwu rurkę nie wiem czy kojarzysz te DIG-T

nie które były oklejane czarnym matem dostały światła do jazdy dziennej led podłokietnik, radio pioneer

i wspomniany wydech końcówkę dwu rurkę wydech wymieniałem 3 lata temu przerdzewiał , dedykowany ja brałem z allegro

chodziłem po sklepach mechanikach te same gonią tylko drożej😡 to wolałem kupić i samemu zrobić w razie czego bierz z

pierścieniem i siateczką a la pierścień na koniec po założeniu między łączeniami zakonserwowałem farbą bo rdzewieje szybko

ale tylko przy łączeniach reszta wydechu 👍

Co kolego zaczyna psioczyć autko na właściciela ?    Jak tam stuki trzaski naprawiłeś jaka przyczyna była ?

Nie, walczę ... stuki nadal są, a jak pada deszcz to niema... gumy na stabilizator już kupione... 
Jak 6 lat było totalnie bez inwestycji tak teraz w 1 miesiącu wszystko naraz ... w sumie eksploatacja 4 piasty / 4 osłony tarcz / sprężyny / amory / poduchy / łączniki / wahacze itp , a teraz wydech  ale czemu wszystko w 1 miesiącu hmm 

Wydech przegnił na flanszach, niestety na obu i od strony końcowego i od strony środkowego, więc albo rzeźba spawarką albo szukanie całego. 
Kompletnego wydechu niema na allegro na dziś dzień niestety... :(

Osz K😡 ale masz pecha dzwoń po sklepach albo po serwisach albo kup końcowy osobno i środek osobno pytaj POWODZENIA👍