salikartur Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Wymieniał możę ktoś wydech i poleci jakiś dedykowany, cały komplet od katalizatora ? Wysłane z mojego CPH2343 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Cześć ja wymieniałem ale środek bez końcówki bo mam dwu rurkę nie wiem czy kojarzysz te DIG-T nie które były oklejane czarnym matem dostały światła do jazdy dziennej led podłokietnik, radio pioneer i wspomniany wydech końcówkę dwu rurkę wydech wymieniałem 3 lata temu przerdzewiał , dedykowany ja brałem z allegro chodziłem po sklepach mechanikach te same gonią tylko drożej😡 to wolałem kupić i samemu zrobić w razie czego bierz z pierścieniem i siateczką a la pierścień na koniec po założeniu między łączeniami zakonserwowałem farbą bo rdzewieje szybko ale tylko przy łączeniach reszta wydechu 👍 Co kolego zaczyna psioczyć autko na właściciela ? Jak tam stuki trzaski naprawiłeś jaka przyczyna była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 26 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 1 godzinę temu, baju123 napisał: Cześć ja wymieniałem ale środek bez końcówki bo mam dwu rurkę nie wiem czy kojarzysz te DIG-T nie które były oklejane czarnym matem dostały światła do jazdy dziennej led podłokietnik, radio pioneer i wspomniany wydech końcówkę dwu rurkę wydech wymieniałem 3 lata temu przerdzewiał , dedykowany ja brałem z allegro chodziłem po sklepach mechanikach te same gonią tylko drożej😡 to wolałem kupić i samemu zrobić w razie czego bierz z pierścieniem i siateczką a la pierścień na koniec po założeniu między łączeniami zakonserwowałem farbą bo rdzewieje szybko ale tylko przy łączeniach reszta wydechu 👍 Co kolego zaczyna psioczyć autko na właściciela ? Jak tam stuki trzaski naprawiłeś jaka przyczyna była ? Nie, walczę ... stuki nadal są, a jak pada deszcz to niema... gumy na stabilizator już kupione... Jak 6 lat było totalnie bez inwestycji tak teraz w 1 miesiącu wszystko naraz ... w sumie eksploatacja 4 piasty / 4 osłony tarcz / sprężyny / amory / poduchy / łączniki / wahacze itp , a teraz wydech ale czemu wszystko w 1 miesiącu hmm Wydech przegnił na flanszach, niestety na obu i od strony końcowego i od strony środkowego, więc albo rzeźba spawarką albo szukanie całego. Kompletnego wydechu niema na allegro na dziś dzień niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Osz K😡 ale masz pecha dzwoń po sklepach albo po serwisach albo kup końcowy osobno i środek osobno pytaj POWODZENIA👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi