Axor Opublikowano Czwartek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:45 (edytowane) Wpadłem dzisiaj na coś takiego na stronie Nissana Czy ktoś dostał jakieś info o akcji serwisowej ? https://www.nissan.pl/dla-wlasciciela/alert-kampanii-naprawczej.html Edytowane Czwartek o 18:20 przez Axor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Czwartek o 18:20 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:20 może wymiana aku 12V. w T33 X-Trail wymieniałem na gwarancji bo padł po paru miesiącach. 2 czy 3 razy ładowałem przez 24H z funkcją recon, ale nie pomagało. Nowy jest Ok na razie. Poprzedni słabo się ładował. Permanentnie miał poniżej 12V. Sprawdzałem co kilka dni multimetrem i przez noc tracił ok. 0.5 V. Na sprawdzeniu wyszło, ze jest poniżej 70% sprawności. Czekałem miesiąc na wymianę, bo musieli ściągać z Belgii czy Holandii. Wymiana w 20 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar7man Opublikowano Piątek o 13:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:09 Tak, miałem to w moim QQ tą akcję kilka tygodni temu (przy okazji montażu wideorejestratora mi zrobili). Przeprogramowanie modułu odpowiedzialnego za zarządzanie zasilaniem. Eliminuje problem z rozładowującym się 12V aku. Polecam (aczkolwiek nie wiem czy to nie tylko e-Powerów się tyczyło)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano Piątek o 14:46 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:46 1 godzinę temu, dar7man napisał: Tak, miałem to w moim QQ tą akcję kilka tygodni temu (przy okazji montażu wideorejestratora mi zrobili). Przeprogramowanie modułu odpowiedzialnego za zarządzanie zasilaniem. Eliminuje problem z rozładowującym się 12V aku. Polecam (aczkolwiek nie wiem czy to nie tylko e-Powerów się tyczyło)! Byłem dzisiaj na wymianie opon i przy okazji podpytałem. Nie stwierdzili żadnych akcji przewidzianych do mojego samochodu. Może faktycznie dotyczyło to e-Powerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi