Slaveg Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Witam Planuję zakup Nissana Qashqai 2022, samochód nieuszkodzony, ale na wyświetlaczu pojawia się komunikat: awaria reflektora patrz instrukcja obsługi. Czy ktoś wie co to może być, nie mam możliwości uzyskania większej ilości informacji. Widzę że ktoś zaglądał do komory silnika, światła świecą na zdjęciu. Proszę o podpowiedzi co to może być za awaria. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Nie spotkałam się z taką awaria. Przekopałem instrukcje w pdf i nie znalazłem informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaveg Opublikowano Środa o 19:21 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:21 Dziękuję za włożoną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi