Carlos1992 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Posiadam QQ polift 2024 i przy prędkości od ok 100 km/h zaczyna drgać lusterko kierowcy. Lusterko pasażera ok. Czy ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Tez tak mam. Idzie sie przyzwyczaic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos1992 Opublikowano 30 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca Pytanie czy zgłaszałeś na serwis? To trochę dziwne żeby w nowym aucie trzeba było się przyzwyczajać i traktować takie coś jak normę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Wczoraj jak sobie koła zmieniałem to zauważyłem przy okazji, że z prawej strony fabryka zapomniała uszczelniacza na blachach wokół osadzenia amortyzatora. Efekt, podczas deszczu przez szpare wali błotem do środka komory silnika. Tylka czekać aż zedrze i rdzewieć będzie... tak więc takie rzeczy w nowych to chyba norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi