Carlos1992 Opublikowano Poniedziałek o 19:13 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:13 Posiadam QQ 2024 Tekna z Bose. Głośnik pasażera w drzwiach rezonuje podczas sluchania muzyki powyzej 50 % glosnosci. Wystarczy dotknąć drzwi przy głośniku i przestaje. Ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano Środa o 14:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:44 (edytowane) Mam Q2025 po lifcie z Bose. Generalnie sam robiłem wyciszenie auta cale oprucz podłogi. Bardzo latwo ściągnąć boczki drzwi i dostac sie do głośników, najlepiej kupić piankke i popodklejac albo walczyc w Aso jako reklamacja. Ra mam od środka drzwi mata butylowa ta ciężka 1mm+ na zewnątrz drzwi ale pod oslona plastikowa pianke 8mm Drzwi są cięższe, lepiej wyciszone i lepiej graa audio to oczywiste po wytłumieniu drzwi. Informacja taka jeszcze że ściągając wszystkie boczki drzwi ani jeden klips sie nie ułamał a np. jak wyciszyłem mazdę to padało 3-5 sztuk na drzwi. Moge wyslac video z YouTube jak sie sciaga boczki. Co do wyciszenia to robiłem Wszystkie drzwi+ bagażnik+ nadkola z zewnątrz+ slupki B w środku auta. Teraz jest ogromna różnica, mam miernik i przy 130 km/h jest ciszej od zony q5. Generalnie nowy qq25 jest juz fabrycznie fajnie wyciszony. Edytowane Środa o 14:46 przez vanice77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos1992 Opublikowano Środa o 15:46 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 15:46 Odpiąłem boczek drzwi delikatnie go odchylajac i od spodu włożyłem delikatny mieciutki material "ala kocyk" przy samym głośniku. Pomogło. Wychodzi na to że źródłem rezonansu byl plastik który o coś ocierał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exit Opublikowano Środa o 16:35 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:35 1 godzinę temu, vanice77 napisał: Mam Q2025 po lifcie z Bose. Generalnie sam robiłem wyciszenie auta cale oprucz podłogi. Bardzo latwo ściągnąć boczki drzwi i dostac sie do głośników, najlepiej kupić piankke i popodklejac albo walczyc w Aso jako reklamacja. Ra mam od środka drzwi mata butylowa ta ciężka 1mm+ na zewnątrz drzwi ale pod oslona plastikowa pianke 8mm Drzwi są cięższe, lepiej wyciszone i lepiej graa audio to oczywiste po wytłumieniu drzwi. Informacja taka jeszcze że ściągając wszystkie boczki drzwi ani jeden klips sie nie ułamał a np. jak wyciszyłem mazdę to padało 3-5 sztuk na drzwi. Moge wyslac video z YouTube jak sie sciaga boczki. Co do wyciszenia to robiłem Wszystkie drzwi+ bagażnik+ nadkola z zewnątrz+ slupki B w środku auta. Teraz jest ogromna różnica, mam miernik i przy 130 km/h jest ciszej od zony q5. Generalnie nowy qq25 jest juz fabrycznie fajnie wyciszony. Prosimy o filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano Środa o 19:11 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano Czwartek o 11:35 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:35 W jego filmach też jest tylne drzwi ale to podobnie. Jedna sruba w tylnych drzwiach a przednie maja dwie Do podważania panelu szyb nie śrubokrętem bo porysujecie tylko plastikowe z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi