czarodziej Opublikowano Czwartek o 18:02 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:02 (edytowane) Witam, zajrzałem dzisiaj pod auto i zauważyłem sporo rdzy na rurze wydechowej. Auto ma ledwo 2 miesiące, zakładam że to nie powinno tak wyglądać? Edytowane Czwartek o 18:03 przez czarodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Czwartek o 20:35 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:35 u mnie po 15k km i 1.5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu i jeszcze od prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Wygląda dużo lepiej. Jestem umówiony na wymianę oleju na środę to dopytam czy coś da się z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Gdzie Ty jeździłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 4 minuty temu Udostępnij Opublikowano 4 minuty temu (edytowane) W dniu 3.04.2025 o 20:02, czarodziej napisał: Witam, zajrzałem dzisiaj pod auto i zauważyłem sporo rdzy na rurze wydechowej. Auto ma ledwo 2 miesiące, zakładam że to nie powinno tak wyglądać? Musiałeś sporo jeździć po solance. Po takiej jeździe warto (po ostygnięciu) spłukać silnym strumieniem wody. Ja przy każdym myciu pryskam wodą na podwozie i wydech od spodu ile się da. Edytowane 4 minuty temu przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi