czarodziej Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Witam, zajrzałem dzisiaj pod auto i zauważyłem sporo rdzy na rurze wydechowej. Auto ma ledwo 2 miesiące, zakładam że to nie powinno tak wyglądać? Edytowane 3 Kwietnia przez czarodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia u mnie po 15k km i 1.5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Piątek o 13:10 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:10 i jeszcze od prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano Piątek o 15:44 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:44 Wygląda dużo lepiej. Jestem umówiony na wymianę oleju na środę to dopytam czy coś da się z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano Piątek o 19:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:36 Gdzie Ty jeździłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano Sobota o 02:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 02:11 (edytowane) W dniu 3.04.2025 o 18:02, czarodziej napisał: Witam, zajrzałem dzisiaj pod auto i zauważyłem sporo rdzy na rurze wydechowej. Auto ma ledwo 2 miesiące, zakładam że to nie powinno tak wyglądać? Rozwiń Musiałeś sporo jeździć po solance. Po takiej jeździe warto (po ostygnięciu) spłukać silnym strumieniem wody. Ja przy każdym myciu pryskam wodą na podwozie i wydech od spodu ile się da. Edytowane Sobota o 02:11 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano Sobota o 19:21 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:21 Jeżdżę po normalnych drogach: miasto, drogi podmiejskie, trochę po wsi i ekspresówki. Po takich samych drogach jeżdżę oplem z 2013 roku i tam nic się takiego nie dzieje. Dopytam w środę przy wymianie oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi