Marek5 Opublikowano wczoraj o 12:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:06 Witam Qashqai 2019 po lifcie pytanie pod jakie bezpieczniki podłączyć te trzy kabelki od adaptera , jaką odpowiednią przejściówkę z tych co na zdjęciu, oraz jaki prąd ustawić w dedykowanym adapterze zabezpieczający akumulator przed rozładowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 21 godzin temu, Marek5 napisał: pod jakie bezpieczniki podłączyć te trzy kabelki od adaptera Daj kolego trochę "z siebie", bo było to wielokrotnie opisywane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek5 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) . Godzinę temu, Bilunia napisał: Daj kolego trochę "z siebie", bo było to wielokrotnie opisywane na forum. No nie mogłem znaleźć na ten temat dokładnego podłączenia na tym forum dlatego zadałem pytanie, wpisałem frazę w wyszukiwarkę i tylko mój post wyskoczył Edytowane 1 godzinę temu przez Marek5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi